Eğiticilerin Eğitimi Yol Haritası Kapsamında Eğitimler Düzenlendi

Bölümümüz öğretim üyeleri Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında Üniversitemiz öğretim elemanlarına eğitim verdiler. Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Eğiticilerin Eğitimi Yol Haritası kapsamında 19 Eylül 2023 tarihinde Eğitim Teknolojileri başlıklı eğitimler düzenledi. Eğitimde Doç. Dr. Seyfullah GÖKOĞLU Yapay Zekâ Uygulamalarının Eğitimde Kullanımı, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Berk ÜSTÜN ise Öğretim Teknolojisi Kullanımında Yenilikler: Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve METAVERSE konulu sunumlar yaptılar. Hibrit olarak gerçekleştirilen eğitimlere yoğun bir katılım sağlandığı gözlemlendi. Eğitimler sonrasında öğretim üyelerimize teşekkür belgesi takdim edildi. Hatıra fotoğraflarının çekimi ile etkinlik son buldu.

• Akademik Terfi!

• Akademik Terfi

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Yılmaz, 2 önemli ödülün sahibi oldu

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan YILMAZ 100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülünün sahibi oldu

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Yılmaz, TÜBA-GEBİP ödülü aldı

• Mezunlarla Buluşma Etkinliği Gerçekleştirildi

• 6. Ar- Ge Proje Pazarı'nda Öğretim Üyelerimiz “Akademik Performans Ödülleri” ile ödüllendirildi.

• 6. Ar-Ge Proje Pazarı'nda TR Motor Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Osman Saim DİNÇ, BTBS bölümü öğrencileriyle buluştu.

• Akademik Terfi!

• 2023-2024 Akademik Yılı Lisans Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi.