Bölüm Kurulumuz Akreditasyon İçin Toplandı

Bölümümüz FEDEK ve Akreditasyon Komisyonu tarafından yapılan toplantı sonucunda alınan karar gereğince Bölüm Kurulumuz Doç. Dr. Ramazan YILMAZ başkanlığında bölüm öğretim elemanları Doç. Dr. Fatma Gizem KARAOĞLAN YILMAZ, Doç. Dr. Seyfullah GÖKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Berk ÜSTÜN, Arş. Gör. Dr. Şeyma ÇAĞLAR ÖZHAN ve Arş. Gör. Rumeysa ERDOĞAN’nın katılımlarıyla toplandı.

Toplantıda FEDEK ve Akreditasyon Komisyonu başkanı Doç. Dr. Seyfullah GÖKOĞLU, bölüm öğretim elemanlarını akreditasyon süreci hakkında bilgilendirdi. Mezun olan öğrenciler için bir veri tabanı oluşturulması ve program çıktılarının mezunlar tarafından değerlendirilmesine yönelik anket çalışmalarının yapılması kararlaştırıldı. Ders değerlendirme raporlarının üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü’nün önerdiği şekilde hazırlanmasının önemi vurgulandı. FEDEK’e akreditasyon başvurusu için kullanılacak öz değerlendirme raporunun oluşturulması amacıyla görev paylaşımı yapıldı.

Toplantı sonucunda 2024 yılı Ocak ayında başvuru yapılabilmesi için gereken evrakların Ekim ayı sonuna kadar hazırlanması ve akreditasyon sürecinde tüm öğretim elemanlarının gereken özveriyi göstermesi konusunda görüş birliğine varıldı.