Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ramazan YILMAZ, “Dünya’nın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde Yer Aldı

Stanford Üniversitesinin her yıl gerçekleştirdiği ve dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı listede Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ramazan YILMAZ yer aldı.

Stanford Üniversitesinin her yıl dünyanın en etkili bilim insanlarını sıraladığı liste Hollanda merkezli yayıncılık şirketi olan Elsevier tarafından yayımlandı. “Kariyer Boyu Etki” ve “Yıllık Etki” olarak iki farklı kategorinin yer aldığı listede nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, yapılan atıf sayısı, h-indeks, hm-indeks, makale sayısı, atıf alan makale sayısı ve yayımlandığı derginin etkisi gibi uluslararası ölçütler kullanıldı.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü olarak Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesine girmeye hak kazanan Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ramazan YILMAZ'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.