Akreditasyon Toplantısı

Bölümümüz öğretim elemanları bölümümüzün FEDEK kapsamında akredite edilmesine yönelik yapılacak işlemleri görüşmek üzere toplandı. Doç. Dr. Ramazan YILMAZ başkanlığında yapılan toplantıda akreditasyon başvurusu için gerekli olan özdeğerlendirme raporu hakkında bilgiler paylaşıldı. Akreditasyon komisyonu başkanı Doç. Dr. Seyfullah GÖKOĞLU tarafından özdeğerlendirme raporu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlara yönelik açıklamalar yapıldı. Toplantı sonucunda özdeğerlendirme raporunun tüm öğretim elemanlarının katkılarıyla hazırlanması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı. Bu doğrultuda görev paylaşımı yapıldı. Eylül ayından itibaren başlamak üzere her ayın 15. günü özdeğerlendirme raporuna yönelik yapılan işleri görüşmek üzere toplantı yapılması kararlaştırıldı.