Üniversitemizin düzenlediği “V. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemizin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak düzenlediği “V. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesinin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak düzenlediği IV. Ar-Ge Proje Pazarında Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce proje arasından seçilen 115 çalışmanın sergilendiği etkinlikte, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimiz de geliştirdikleri projelerini sergilediler. Aynı zamanda öğrencilerimiz “V. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği ile projelerini ASELSAN Ar-Ge ve Teknoloji İş Geliştirme Müdürü Hacer Selamoğlu, HAVELSAN İş Geliştirme ve Satış Uzmanı Gizem Yılmaz, HAVELSAN Ar-Ge Mühendisi Bürge Öztürk, TPAO Ar-Ge Merkezi Daire Başkanı Hüseyin Yakar, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve etkinliğe katılan değerli iş insanlarına tanıtma imkanı buldular.