Üniversitemizin düzenlediği “IV. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemizin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak düzenlediği “IV. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesinin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak düzenlediği IV. Ar-Ge Proje Pazarında Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce proje arasından seçilen 115 çalışmanın sergilendiği etkinlikte, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimiz de geliştirdikleri projelerini sergilediler. Aynı zamanda öğrencilerimiz “IV. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği ile projelerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve etkinliğe katılan değerli iş insanlarına tanıtma imkanı buldular.

1. AKILLI LİMAN PROJESİ
  2. 3D METAL YAZICI
  3. E.B.A.M.A: UNİTY İLE BİR ONLİNE OYUN GELİŞTİRME UYGULAMASI
  4. YÜZ TANIMA SİSTEMİYLE MASKELİ HES KODU DOĞRULAMASI