Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarına Dr. Öğr. Üyesi Gökçen ALTUN Tarafından “İstatistik Eğitimi” Verildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarına 08 Şubat 2020 ve 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde Doç. Dr. Emrah ALTUN ve bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçen ALTUN tarafından ''İstatistik Eğitimi'' verildi. Eğitim süresince değerli öğretim üyeleri tarafından SPSS veri girişi, tanımlayıcı istatistik, hipotez testleri, normallik testleri, regresyon, korelasyon, ANOVA, varyans analizi, faktör analizi ve güç analizi konularında uygulamalı örnekler eşliğinde oldukça verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitimin sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK tarafından Doç. Dr. Emrah ALTUN ve Dr. Öğr. Üyesi Gökçen ALTUN'a değerli katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.