Mezunlarla Buluşma Etkinliği Gerçekleştirildi

Mezunlarla buluşma etkinliği kapsamında bölümümüz öğretim üyesi Dr. Ahmet Berk Üstün'ün moderatörlüğünde bölümümüz mezunlarımızdan Ahmet Buğra Ertürk'ün sunumu ve bölüm öğretim elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında mezunumuz Ahmet Buğra, üniversite süreci ve mezuniyet sonrası deneyimlerini paylaşmıştır. Sunumun ardından etkinliğimiz soru cevap şeklinde ilerlemiştir. Mezun öğrencimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
  • Akademik Terfi!

• Akademik Terfi

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Yılmaz, 2 önemli ödülün sahibi oldu

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan YILMAZ 100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülünün sahibi oldu

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Yılmaz, TÜBA-GEBİP ödülü aldı

• Mezunlarla Buluşma Etkinliği Gerçekleştirildi

• 6. Ar- Ge Proje Pazarı'nda Öğretim Üyelerimiz “Akademik Performans Ödülleri” ile ödüllendirildi.

• 6. Ar-Ge Proje Pazarı'nda TR Motor Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Osman Saim DİNÇ, BTBS bölümü öğrencileriyle buluştu.

• Akademik Terfi!

• 2023-2024 Akademik Yılı Lisans Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi.