image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Tanıtım Günleri Kapsamında Bölümümüz Tanıtıldı.

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Meslek Tanıtım Günleri etkinlikleri yapıldı.
Yanlış meslek seçiminin bireye ve topluma olumsuz etkilerinin önlenmesi, Meslek Danışmanlığı hizmetlerinin geniş kitlelere ulaşması, mesleğin gelecekteki yeri, iş bulma olanakları, artıları eksileri tüm yönleriyle ele alınması gibi amaçlarla ilimiz 11 ve 12. Sınıflara yönelik gerçekleştirilecek olan etkinlikler Bartın Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Programda; bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Rumeysa ERDOĞAN Bilişim alanında Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünü tanıtarak öğrencilere mesleği ve mesleğin gereklilikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Program soru cevap şeklinde devam ederek öğrencilere meslek tercihinin önemi ve kariyer yolculuğunun nasıl iyileştirileceği konusunda da bilgilendirme yapılarak program sonlandırılmıştır.