Üniversitemizde 28 Mart - 1 Nisan 2022 tarihleri arasında kutlanan 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

1964 yılından bu yana, Mart ayının son Pazartesi günü başlayan ve bir hafta boyunca devam eden Kütüphane Haftası, Üniversitemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gelişmiş altyapı ve zengin kaynaklarıyla bölgenin en büyük kütüphanesine sahip Üniversitemizdeki etkinliklerde güncel konularla birlikte kitap ve kütüphaneler üzerine farkındalık oluşturulacak konular ele alındı.

Bu kapsamda  bölümümüz öğrencilere Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Berk ÜSTÜN Tarafından "Kütüphane Haftası" konulu Bilgilendirici Webinar Düzenlendi