Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Berk ÜSTÜN “Bilişim Teknolojisi ve İletişim: İnternet ve Toplumsal Etkileri Çalıştayı”na Katıldı

TÜBA tarafından 8 Şubat 2020 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde (BÜ) gerçekleştirilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) iş birliği ile düzenlenen “Bilişim Teknolojisi ve İletişim: İnternet ve Toplumsal Etkileri Çalıştayı”na bölüm öğretim üyemiz Dr. Ahmet Berk Üstün katılmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda başlayan Çalıştay’ın açılışı; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TÜBA Asli Üyesi BÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan tarafından yapılmıştır.Türkiye'nin önde gelen akademisyen, siyaset ve bürokratların katıldığı çalıştayda, çalıştayın ana temasıyla ilgili birçok farklı sunum gerçekleşmiştir.
Bölüm öğretim üyemiz Dr. Ahmet Berk Üstün çalıştayda elde ettiği kazanım ve izlenimlerini Üniversitemiz misyon farklılaşması çerçevesinde öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle paylaşmıştır.