Bölümümüzün Tanıtıldığı Meslek Tanıtım Günleri Sona Erdi.

BÖLÜMÜMÜZÜN TANITILDIĞI MESLEK TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Meslek Tanıtım Günleri etkinlikleri Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde son tanıtımla beraber sona ermiştir.
Yanlış meslek seçiminin bireye ve topluma olumsuz etkilerinin önlenmesi, Meslek Danışmanlığı hizmetlerinin geniş kitlelere ulaşması, mesleğin gelecekteki yeri, iş bulma olanakları, artıları eksileri tüm yönleriyle ele alınması gibi amaçlarla ilimiz 11 ve 12. Sınıflara yönelik gerçekleştirilen etkinlikler son olarak Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilerek sona ermiştir.

Programda; Arş. Gör. Rumeysa ERDOĞAN Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri alanında öğrencilere mesleği ve mesleğin gereklilikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Program soru cevap şeklinde devam ederek öğrencilere meslek tercihinin önemi ve kariyer yolculuğunun nasıl iyileştirileceği konusunda da bilgilendirme yapılarak program sonlandırılmıştır.