Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ihtisaslaşma kapsamına alınan Üniversitemizde, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ramazan YILMAZ, bölümümüz öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencilerimizin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında ‘Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları’ alanında Üniversitemiz ihtisaslaşmaya hak kazandı. Bu bağlamda Bölümümüz Tarafından Lisansüstü Öğrencilerimize 'Üniversitemizde İhtisaslaşma' Konulu Webinar Düzenlendi. Toplatıda "Akıllı Liman / Endüstri Yerleşim, Akıllı Şehir, Akıllı Sistemler, Otonom Robotlar, Simülasyon, Odak Alanın Seçilme Gerekçesi ve Üniversitemizin Potansiyeli, Nesnelerin İnterneti, Bulut Teknolojisi, Artırılmış Gerçeklik gibi konular ve alanlarda yapılan çalışmalar ele alınmıştır.