3 Soru 3 Cevap - Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü

Bartın Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümümüz 3 soru 3 cevap ile bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan YILMAZ tarafından tanıtıldı.

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümümüz Türkiye'de ilk defa fakülte düzeyinde eğitim veren bir bölüm olma özelliğine sahiptir. Bölümümüz kazanan öğrencilere 4 yıllık bir eğitim vermektedir. Erasmus, çift anadal ve yandal imkanları sunmaktadır. Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü öğrencileri lisans öğrenimine devam ederken, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde yandal, Fen Fakültesi Matematik Bölümü ile çift anadal yapabilme imkanına sahiptirler. Kendini geliştirmek isteyen, meraklı, işbirliğine yatkın, iletişime yatkın öğrencilerimizi bölümümüze bekliyoruz.