image/svg+xml
image/svg+xml

Temel Bilgisayar Bilimleri ile Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Derslerinin Muafiyet Sınavı Hakkında


Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Akademik Yılı Temel Bilgisayar Bilimleri ile Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Derslerinin Muafiyet Sınavı 27 Eylül 2022 tarihinde çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecektir. Sınav saat 11.00’de başlayacaktır ve saat 12.00’de sona erecektir.
 
Sınav toplamda 50 sorudan (ilk ve ikinci dönem için 25’er soru) oluşacak olup tek linke tıklayıp soruları çözmeniz yeterli olacaktır. Sınav süresi toplamda 60 dakika olacaktır. Sınav 27 Eylül 2022 tarihinde saat 11.00’de online form üzerinden gerçekleştirilecek olup sınava giriş için kullanılacak bağlantı adresi belirtilen tarihte ve saatte açılacaktır. Sınava giriş yaptığınızda 60 dakikalık sınav süreniz başlayacaktır.
Sınav bağlantısı 27 Eylül 2022 tarihinde saat 11.00’de https://forms.office.com/r/8JGvaWHER5 bağlantısında aktif olacaktır. Sınav bağlantısı bir saat boyunca aktif kalacaktır.
Sınava giriş yapacak öğrencilerimiz “ad soyad, T.C. kimlik numarası, öğrenci numarası, fakülte ve bölüm” bilgilerini eksiksiz olarak sağlamalıdır.
 
Sınavın tamamlanması sonrasında yapılacak değerlendirmeler neticesinde “muaf” sayılacak öğrencilerin listesi fakültelerin öğrenci işleri birimine bildirilecektir.