Bartın'da aday öğrencilere öğretim üyelerimiz tarafından tercih desteği verildi

Bölümümüz Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda, üniversite tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık desteği verdi.

Öğretim elemanlarımız, gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermeleri doğrultusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi. Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda “Tercih ve Kariyer Günleri” kapsamında kurulan ve 3 gün boyunca açık kalan stantlar yoğun ilgi gördü. Stantları ziyaret ederek öğretim elemanlarımız tarafından bilgi alanlar arasında şehir dışından ve yurt dışından gelen turistlerde yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun da öğretim elemanlarımızın 3 gün boyunca yoğun bir gayret göstererek aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdiği tercih standımızı ziyaret etti. Ayrıca, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'da tercih standımızı ziyaret ederek düzenlenen organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini iletti.